WOW Bodrum Resort

Tips

Vergeet niet een visum te kopen voor Turkije. Deze heb je nodig. Je kunt deze online kopen (handig, want dan heb je het vast en het is goedkoper) of terplekke op het vliegveld.

Wat leuk is om te doen is de markt te bezoeken in Bodrum. Je kunt hier met een touroperator naartoe, maar eigenlijk leuker en goedkoper is de dolmus er naartoe nemen. Leuk om even rond te wandelen daar.
Ga naar de grootste openlucht discotheek van Europa: Halikarnas in Bodrum! Heel tof om hier een keer geweest te zijn!
Goede service in het hotel en heel aardige mensen.
Als er iets ontbreekt in de hotelkamer of je hebt ergens vragen/klachten over, dan kun je terecht bij de receptie. Ze denken goed met je mee in oplossingen.

Het Sini à la carte restaurant (Dat is Turks) is erg lekker en raden we heel erg aan!
Onze kinderen vonden het heerlijk om een dagje met de catamaran weg te gaan. Leuke belevenis en je zit ook nog wat onderweg.
Gümbet is ook een leuk plaatsje, ook in de avond hangt hier een gezellige sfeer en het uitzicht over de baai is erg mooi. Je kunt hier ook goed stappen, als je dat graag wilt.

Wat echt ideaal is, is dat de lokale busjes pal voor het hotel stoppen. Binnen vijf minuten ben je in het centrum van Gümbet en in vijftien minuten in het centrum van Bodrum.

Laat jezelf verwennen in het wellnesscentrum. Je krijgt er geen spijt van!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 657 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen