WOW Bodrum Resort

Hotelkamers Wow bodrum resort – welke type kamers bestaan er?

Het WOW Bodrum Resort heeft 363 hotelkamers verdeeld over meerdere gebouwen en maximaal drie verdiepingen. De twee liften brengen je naar elke verdieping. Het hotel heeft een geweldige ligging in de baai van Gümbet. Je hebt keuze uit vier type kamers: de standaardkamer, de familiekamer, de duplex familiekamer en de mindervalide kamer. Dus afhankelijk van je gezelschap kun je kiezen wat het best bij je past. Elke kamer heeft een televisie, airco, telefoon, minibar, gratis wifi, kluisje, balkon met zitje en een badkamer met douche/bad, föhn en toilet. Hieronder lees je meer over de diverse type kamers van het resort.

Standaard kamer

Er zijn 343 standaard kamers in het hotel. De kamer is geschikt voor twee tot drie personen. Het heeft een tweepersoonsbed of twee losse bedden. Daarnaast is er een bank die je kunt omklappen tot bed.

De kamer heeft een telefoon, televisie, airco, gratis wifi, koffie en theefaciliteiten, een kluisje en een minibar. De badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en föhn. Elke dag wordt je handdoek en beddengoed verschoond.

Familiekamer

Er zijn 114 familiekamers in het hotel. Deze kamer is geschikt voor drie tot vijf personen. De hotelkamer heeft twee slaapkamers. De ene slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de ander twee losse bedden. Daarnaast is er een opklapbed aanwezig. Er is een balkon/terras met zitje.

De kamer heeft een telefoon, televisie, airco, gratis wifi, koffie en theefaciliteiten, een kluisje en een minibar. Er zijn ook twee badkamers. De badkamers zijn voorzien van een bad of douche, toilet en föhn. Elke dag wordt je handdoek en beddengoed verschoond.

Duplex Familiekamer

Er zijn 20 duplex familiekamers in het hotel. Deze kamer is geschikt voor drie tot vier personen. Er zijn twee verdiepingen. De ruimte heeft twee slaapkamers. De ene slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de ander twee losse bedden. Er is een balkon met zitje aanwezig.

De kamer heeft een telefoon, televisie, airco, gratis wifi, koffie en theefaciliteiten, een kluisje en een minibar. Er zijn ook twee badkamers. De badkamers zijn voorzien van een bad of douche, toilet en föhn. Elke dag wordt je handdoek en beddengoed verschoond.

Mindervalide kamer

Het resort heeft vijf mindervalide kamers. De kamer is geschikt voor twee tot drie personen. Er zijn losse bedden aanwezig. Er is een balkon.

De kamer heeft een telefoon, een minibar, televisie, gratis wifi, gratis kluisje en airco. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en haardroger. De kamers zijn ruim opgezet en zo ingericht dat mindervalide gasten hier prima kunnen verblijven.

Daarnaast heeft het hotel nog een aantal andere kamers. Je kunt ook kiezen voor een kamer met stapelbed. Dit is wellicht interessant als je met kinderen komt. Je kunt hier in totaal met zijn vieren slapen.

Alle kamers worden elke dag schoon gemaakt. Je kunt aangeven of je je handdoek wilt inwisselen of dat je ze nogmaals gebruikt. Slippers zijn inclusief, maar je kunt wel vragen om een badjas. Er is een badhanddoekenservice bij het zwembad, dus daar hoef je in principe niet zelf voor te zorgen.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 1401 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen