WOW Bodrum Resort

Activiteiten Wow bodrum resort – wat kan je in de buurt doen?

Het WOW Bodrum Resort is gelegen in de kustplaats Gümbet. Nu heeft het hotel genoeg te doen waardoor je eigenlijk het terrein van het resort niet hoeft te verlaten. Je kunt lekker zwemmen in de zwembaden of liggen aan het strand. Spelletjes spelen in de gameroom of ga lekker sporten. In de avond kun je genieten van verschillende shows en in de late uurtjes dansen in de discotheek. Eten is inclusief, dus daar heb je ook geen omkijken naar. Maar wil je wat activiteiten ondernemen in de buurt van het hotel? Dan vind je hieronder een overzicht van wat je kunt gaan doen.

Verken de stad met een segway

Een zeer aparte en leuke manier om de omgeving te verkennen is met de Segway tour. Balancerend op de Segway verken je de hele omgeving terwijl je het gevoel krijgt in een science fiction film beland te zijn. Je kunt verschillende tours boeken, des te langer de tour, des te meer mooiste plekjes van Gümbet en Bodrum je te zien krijgt. Het is een goed idee om deze tour vroeg in je vakantie te boeken zodat je alle details van de omgeving weet voor de rest van de vakantie. Wees niet bezorgd als je nog nooit op een Segway gereden hebt. Het duurt slechts 30 minuten voordat je het apparaat helemaal onder controle hebt.

Bootje varen in de zee

Gümbet is een plaatsje wat in een mooie baai ligt. Het is wat minder toeristisch dan Bodrum. En om de buurt te verkennen en een prachtig uitzicht op de baai en de steden rondom Gümbet te hebben, kan het heel leuk zijn om een boottocht te doen. Je kunt kiezen uit verschillende boottochten, vraag hiernaar bij een touroperator. Je kan namelijk met een zeilboot, een vissersboot, een catamaran of als je van snelheid houdt met een speedboot. Vaak zit er bij zo’n tocht wat zwemmomenten en een lunch en drinken inbegrepen. Zo ben je er echt even tussenuit.
Bananenboot, parasailen, jetskiën, noem het maar op
Het strand in Gümbet, maar ook in Bodrum, staat bekend om twee dingen: mooi strand, maar ook watersportactiviteiten. Hoe gaaf is het om op je vakantie op een jetski gezeten te hebben. Of achter een boot gehangen te hebben in de lucht (parasailen). Of ga met je gezin of vrienden op een bananenboot. Benieuwd of je er op kunt blijven zitten zonder er af te vallen? Probeer het nu uit op je vakantie in WOW Bodrum Resort!

De wereld onder water

Een bijzondere manier om wezens in de zee te ontdekken is duiken. Snorkelen is ook een optie, maar dan zwem je nog wat meer aan de oppervlakte van het water. Met duiken kun je echt diep en kun je prachtige planten en dieren zien. Op veel kustplaatsen, maar zeker ook in Gümbet, heb je duikscholen. Hier leer je hoe je met een tankfles omgaat, hoe je moet ademen, hoe je moet bewegen en ga je uiteindelijk het water in met een professional. Een zeer bijzondere ervaring.

Leuke bar in Gümbet

Gümbet is best wel een leuk plaatsje om in de avond te komen. Er hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer en je hebt er een aantal leuke uitgaansgelegenheden. Wat echt een pareltje is, is de Junction Bar. Deze bar is gezellig, aardig personeel en de prijzen zijn niet zo hoog als op andere plekken. Tijdens voetbalwedstrijden is het hier heel gezellig, maar ook voor zo een drankje in de avond kun je hier goed vertoeven. De bar ligt op 200 meter van het resort, een prima afstand om te lopen.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 1401 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen