WOW Bodrum Resort

De reis naar Wow Bodrum Resort – vliegen

De mooie badplaats Bodrum ligt in het zuidwesten van Turkije. Mooie witte stranden wachten je op als je uit het vliegtuig stapt. Vliegen naar Bodrum kun je dagelijks vanaf Amsterdam Schiphol. Ook kun je vanuit onze Zuiderburen, in Brussel, naar Bodrum vliegen. Vliegtuigmaatschappijen die naar Bodrum vliegen zijn onder andere Tui, Corendon en Transavia. Je vliegt in ongeveer 3,5 uur naar de badplaats. Eenmaal daar kun je met de taxi, huurauto of met een shuttlebus naar het hotel gaan.

Het vliegveld Bodrum ligt op ongeveer 40 kilometer van het WOW Bodrum Resort. Als je met een reisorganisatie boekt, dan zit de transfer plus accommodatie vaak inbegrepen. Op het vliegveld wacht een transfer die je in ongeveer 50 minuten naar het hotel brengt. Zo hoef je zelf niets te regelen en is alles al voor jou georganiseerd. Dat klinkt best goed!

Inchecken doe je in het hotel vanaf 14.00 uur. Het geeft niets als je eerder aankomt, want dan kun je alvast genieten van de faciliteiten van het resort. Drink alvast een drankje en laat je informeren over de activiteiten in en rondom het hotel. Op de dag van vertrek dien je vóór 12.00 uur de kamer uit te zijn. Vraag bij de receptie of je op deze dag, mits je later vertrekt dan 12.00 uur, nog gebruik mag maken van de faciliteiten en All Inclusive formule.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 1401 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen