WOW Bodrum Resort

Eten & Drinken Wow bodrum resort – de restaurants en bars

In het buffetrestaurant Amadeus van WOW Bodrum Resort worden dagelijks Turkse en internationale gerechten gemaakt. Het ontbijt, de lunch en het diner zijn ingesloten in je All Inclusive pakket. Je mag er onbeperkt van eten en je kunt kiezen wat je lekker vindt. Op vaste tijden is het buffetrestaurant geopend. Tussen 07.00 en 10.30 uur kun je ontbijten. Tussen 12.30 en 14.30 uur staat de lunch voor je klaar. En in de avond mag je tussen 19.00 en 21.30 uur aan tafel schuiven. Gasten met dieetwensen kunnen dit doorgeven en dan houdt de kok hier rekening mee. Ook vegetariërs en voor kinderen zijn er speciale gerechten.

Je mag tijdens je verblijf één keer per week in een à la carte restaurant eten. Het hotel heeft er vier. Er geldt een dresscode: mannelijke gasten graag een lange broek aan. De vier à la carte restaurants zijn:

Sini Restaurant

Sini is een restaurant waar je voor echt traditioneel Turkse gerechten terecht kan. Ze zijn zes dagen per week geopend tussen 19.00 en 22.00 uur.

La Gondola Restaurant

Dit is een Italiaans restaurant die heerlijke pasta’s, visgerechten en pizza bereid. Tussen 19.00 en 22.00 uur kun je hier zes dagen in de week terecht. Afhankelijk van zomer of winterseizoen worden sommige gerechten aangepast.

Sancak restaurant

Een mediterrane keuken wacht je op in dit restaurant. Verschillende soorten gerechten, zoals pannenkoeken en (hartige) taarten staan voor je klaar. Ze zijn geopend tussen 19.00 en 22.00 uur. Zes dagen per week kun je bij dit restaurant terecht.

Mangal Park Restaurant

Grillen, barbecueën, alles naar jouw smaak kan worden klaar gemaakt. Heerlijk uitzicht op het water! Zes dagen per week wordt er gegrild/gebarbecued tussen 19.00 en 22.00 uur. Het is wel weersafhankelijk.
Voor alle à la carte restaurants moet je vooraf reserveren. Naast de à la carte restaurants heeft het resort nog een patisserie: Patisserie Sini. Heerlijke cakejes gecombineerd met thee of koffie maken je dag helemaal af. Naast de restaurants heeft het complex nog de volgende bars waar je terecht kunt voor een hapje of een drankje:

Havuz bar

Havuz bar is de bar aan het zwembad. Lekkere drankjes met een prachtig uitzicht over Bodrum. Hier kun je tussen 10.00 en 01.00 uur terecht.

Strand bar

Drankjes drinken terwijl je heerlijk op het strand ligt te genieten van de warme zon? Dat kan bij de strandbar van het hotel! Tussen 10.00 en 18.00 uur kun je hier terecht.

Degirmen bar

Voor koffie in de middag en drankjes in de avond ga je naar de Degirmen bar. Uitzicht op zee nippend van je drankje. Geopend tussen 10.30 en 01.00 uur.

Vitamine bar

Gezonde drankjes, energiedrankjes, versgeperste sapjes. Je bent op vakantie, geniet er lekker van! Deze bar is geopend tussen 11.00 en 19.00 uur.

Relax bar

Relaxen, beetje muziek luisteren. Daar draait het om in deze bar. Een variëteit aan drankjes kun je hier verkrijgen. Geopend tussen 10.00 en 18.00 uur.

Disco bar

Voetjes van de vloer. Want dansen doe je in de disco van WOW Bodrum Resort! Lekker drankje erbij en dansen maar. Deze bar is geopend van 23.00 tot 03.00 uur.

Seyir Bar

Prachtig uitzicht vind je vanuit deze bar. De horizon bekijken, wat romantisch. Hier kun je terecht 24 uur per dag.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 1401 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen