WOW Bodrum Resort

Tips voor het goedkoop boeken van Wow bodrum resort

Is Bodrum de plaats van jouw bestemming? Altijd al kristalhelder water willen zien? Witte stranden? Een mooie stad en uitgaansleven? Spreekt dit jou aan? Wacht dan niet langer en boek je reis naar Bodrum dan vandaag nog! Op basis van All Inclusive verblijf je in het WOW Bodrum Resort. Een paradijs dat aan zee ligt, fantastische faciliteiten heeft waardoor jouw vakantie nog aangenamer wordt dan je nu denkt. Smullen van het eten terwijl je prachtig uitzicht hebt op het centrum of op de zee. Onbeperkt eten in wat jij zin hebt.

Genieten van de shows die in de avond worden gegeven of heerlijk ontspannen in het spa en wellnesscentrum. Zeg nou zelf, dit klinkt toch wel heel aantrekkelijk? Voordat je boekt moet je goed nadenken wanneer je kunt gaan. Wanneer heb je vakantie? Is het dan rustig of druk in Turkije? Houd je van warmte of wil je juist wat luchtere temperaturen? Met hoeveel mensen wil je eigenlijk gaan? En met wie? Is dit hotel daar geschikt voor? Allemaal vragen die je je moet afvragen voordat je een boeking plaatst. We vertellen je hieronder meer over de verschillende seizoenen, zodat je een goede keuze maakt van wat jij belangrijk vindt! Ben je overtuigd van wat je wilt? Boek dan je vakantie hier.

Boeken tijdens het laagseizoen

Het laagseizoen begint in april en loopt tot half juni. Dit is de periode wanneer de kinderen nog niet echt vakantie hebben, dus met drukte valt het mee. Het mooie weer begint net op te dagen en de temperaturen liggen rond de 22 graden. Het zeewater is nog relatief fris met 17 graden gemiddeld. Ook de prijzen in het laagseizoen liggen nog laag. Dit schiet omhoog in het hoogseizoen.

Hoogseizoen Wow bodrum resort

Het hoogseizoen begint na het laagseizoen. Dit seizoen loopt van half juli tot halverwege augustus. De grote schoolvakantie is begonnen en volwassenen met kinderen trekken erop uit. Turkije is een geliefde vakantiebestemming, omdat de zon vrijwel de hele zomer schijnt en het regent er nauwelijks. Het is er wel een stuk drukker dan in het laagseizoen, maar dit is misschien juist gezellig. De temperatuur stijgt snel naar 35 graden en het zeewater is met 24 graden een frisse verkoeling.

Middenseizoen

Het midden seizoen is het seizoen die na het hoogseizoen komt. Halverwege augustus tot begin oktober loopt dit seizoen. Temperaturen van 24 tot 29 graden mag je zeker nog wel verwachten. De zon schijnt gemiddeld nog wel 9 uur per dag en het zeewater is nog aangenaam. Het koelt langzaam af en je voelt al minder een briesje op je huid.

Naseizoen

Eind oktober is het begin van het naseizoen. Veel mensen zijn al weggeweest, de prijzen dalen weer, net als de temperatuur. Met een temperatuur van 20 graden is het heerlijk om nog rond te lopen, de cultuur te snuiven en het landschap te verkennen. Voor zwemmen is het inmiddels al een beetje koud geworden. Het zeewater is ook nog rond de 20 graden, maar de zwembaden zullen rond deze periode gaan sluiten.

De start van het naseizoen is de periode wanneer het echt kouder wordt. Veel toeristen trekken juist dan naar Turkije, omdat de winterperiode in Nederland nog veel kouder is dan daar. Met een gemiddelde temperatuur van 14 graden is zwemmen echt te koud geworden en kun je niet meer in een korte broek of jurkje door de straten lopen. De winterperiode is hier begonnen. Wel kun je mooi wandelen of de stad verkennen. Watersportactiviteiten zijn voorlopig gesloten en ook zullen er wat bars in het hotel gesloten zijn in verband met weersomstandigheden (strandbar, bar bij het zwembad).

Bedenk dus goed wat jij belangrijk vindt, zodat je een vakantie krijgt die voldoen aan jouw wensen. Vergelijk de reizen op deze pagina en boek jouw reis naar WOW Bodrum Resort!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 1401 (incl. vlucht en transfer)