WOW Bodrum Resort

Beoordelingen

Beoordelingen SKU UPC Model

Voor het 2e jaar WOW Bodrum bezocht, en wederom een geweldige vakantie gehad. Mooie ligging, het resort wordt uitstekend onderhouden, goed eten en erg

May 07, 2015 by Fam. Kampinga
Bezoekdatum: 27 april tm 6 mei 2015 

Voor het 2e jaar WOW Bodrum bezocht, en wederom een geweldige vakantie gehad. Mooie ligging, het resort wordt uitstekend onderhouden, goed eten en erg vriendelijk personeel. Ook het entertainment team is erg leuk en vriendelijk. We komen graag een 3e keer hier op vakantie !


Wij hebben niets op dit resort aan te merken. Groot resort, Heerlijk huisje/ schoon genoeg om er in te slapen. Verder op de bediening niets aan te mer

Sep 24, 2014 by LaRo
Bezoekdatum: 5 Sept. 2014 

Wij hebben niets op dit resort aan te merken. Groot resort, Heerlijk huisje/ schoon genoeg om er in te slapen. Verder op de bediening niets aan te merken, eten was goed alleen af en toe koud maar dat zal wel aan ons gelegen hebben:). Alles was gewoon in 1 woord: TOP!
We gaan eigenlijk nooit naar dezelfde plek terug op vakantie maar bij dit resort zal je dat wel zo weer doen.... Zeker een aanrader voor iedereen!!


We hebben een geweldige vakantie gehad en komen volgend jaar graag terug! Goed eten, vriendelijke bediening, prachtige locatie, goede restaurants, moo

May 04, 2014 by Fam. Kampinga
Bezoekdatum: 21-04-14 t/m 30-04-2014 

We hebben een geweldige vakantie gehad en komen volgend jaar graag terug! Goed eten, vriendelijke bediening, prachtige locatie, goede restaurants, mooi en schoon resort. Al met al een aanrader!


Een zeer leuke vakantie gehad in het WoW resort in Bodrum. Eigenlijk alles wat je van een complete all-inclusive vakantie verwacht was aanwezig. Eten

Jan 24, 2013 by Peter van Bijen
Bezoekdatum: 12-jan-2013 

Een zeer leuke vakantie gehad in het WoW resort in Bodrum. Eigenlijk alles wat je van een complete all-inclusive vakantie verwacht was aanwezig. Eten was goed gevarieerd en zeker nog goed warm terwijl het op het buffet lag. Vooral de rundersate was erg lekker, mijn persoonlijke favoriet. De frietjes waren alleen wat minder, ik hoop dat ze gauw overgaan op echte dikke frieten in plaats van de dunne McDonalds frietjes. Maar verder was het eten erg goed en de hele dag door (!). We hebben niet heel veel gebruik gemaakt van het strand, maar dat zag er prima uit. Er was in het laag seizoen minder entertainment dan in het hoogseizoen. Maar we hebben ons eigenlijk geen moment verveeld. We hebben genoten van de professionele massages en het uitgebreide spa gedeelte. Het personeel is erg goed en staat altijd klaar om je te helpen. Cocktail bar is ook echt een aanrader, heerlijke cocktails! Goed eten, fijn personeel en meer dan genoeg te doen.


We hadden geluk met onze kamer, een prachtig uitzicht over bijna de gehele baai van Gümbet. Sowieso is de omgeving van het resort echt fantastisch, e

Aug 30, 2012 by Vandertoorn
Bezoekdatum: Augustus 2012 

We hadden geluk met onze kamer, een prachtig uitzicht over bijna de gehele baai van Gümbet. Sowieso is de omgeving van het resort echt fantastisch, erg veel groen en heel veel mooie begroeing in en om het hotel. We zijn vaak even naar Gümbet gelopen om daar even een drankjes te doen. In het hotel is het personeel erg vriendelijk en het animatieteam was erg gezellig en aardig. De live muziek tijdens het eten was mooi, je moet er wel een beetje van houden, maar wij vonden het heerlijk rustgevend. Vooral in de avond geeft het een romantische sfeer. Ik ben zelf een erg makkelijke eten, maar is vond het eten echt fantastisch. Ik heb elke avond zitten smullen. Het is wel jammer dat de beste plekjes aan het zwembad vaak door mensen bezet worden die er vervolgens maar een klein deel van de dag zijn. Gelukkig zijn er nog wel genoeg andere bedjes vrij. Het is ook fijn dat de Dolmus naar Bodrum en Gümbet voor het hotel stopt.


De kids hebben zich de hele week heerlijk vermaakt, zo konden wij even van onze welvediende rust genieten. Ik bedoel, je zet er toch elke maand wat ge

Aug 10, 2012 by Fam. Tragen
Bezoekdatum: 24-07-2012 

De kids hebben zich de hele week heerlijk vermaakt, zo konden wij even van onze welvediende rust genieten. Ik bedoel, je zet er toch elke maand wat geld voor opzij dus het is fijn om te zien dat iedereen het naar ze zin heeft. We zijn eigenlijk bijna niet van het resort af geweest, alleen even een middagje shoppen in Bodrum (niet meer dan 12 euro betalen voor de taxi!). Het animatieteam houdt de kinderen en in de avond ook de volwassenen aardig bezig. Het strand is niet lang maar wij vonden het zwembad fijner. Nog wel een waterscooter gehuurd, vonden vooral de kinderen (achterop) helemaal te gek. Restaurants waren ruim opgezet, je had lekker de ruimte. Italiaanse restaurant was heerlijk. Jammer dat ze geen hollands bier hadden, maar dat zijn de details. Rest van de drank was trouwens wel top, cocktails waren ook top. Je kon ieder geval de hele dag door eten en drinken, niets op aan te merken. Mensen achter de bar zijn ook aardig en herinneren vaak je favoriete drankje.


Personeel en eten was perfect, goed animatieteam. Omgeving is zeker de moeite waard om te bekijken. Bodrum is een erg mooie stad met verassend veel ge

Jul 18, 2012 by Alma
Bezoekdatum: 11/07/2012 

Personeel en eten was perfect, goed animatieteam. Omgeving is zeker de moeite waard om te bekijken. Bodrum is een erg mooie stad met verassend veel geschiedenis. Wij stonden te kijken van de hoeveelheid musea en oude gebouwen in de stad. Lokale bevolking is ook erg aardig. Ik ben al vaak in Turkije geweest, het weer is er gewoon heerlijk en de mensen super aardig. Gümbet bay is een prachtig uitzicht vanuit het hotel. Ik vond het ook fijn dat het personeel drankjes komt opnemen terwijl je aan het zonnen of een boekje aan het lezen bent. Ik heb het personeel met plezier een fooi gegeven aan het eind van de week, dat verdienen ze echt. De a la carte restaurants zijn leuk om uit te proberen. Elke dag een ander menu. Ik de hele week niet een keer hetzelfde eten gezien. Leuk en aantrekkelijk resort.


4.9 5.0 7 7 Voor het 2e jaar WOW Bodrum bezocht, en wederom een geweldige vakantie gehad. Mooie ligging, het resort wordt uitstekend onderhouden, goed eten en erg vriendelijk personeel. Ook he Beoordelingen

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Arke
v.a. € 361 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen